Despre noi

Home / Despre noi
Despre noi

Cine suntem?

CaseBuftea.ro este locul in care iti vei gasi casa ta. Viitoarea ta locuinta. Oaza ta de liniste si pace.

CaseBuftea.ro NU este un ansamblu rezidential. Construim case in Buftea, in diferite zone ale localitatii, in mod special in zona aflata acum in plina dezvoltare imobiliara: cartierul Flamanzeni.

Spre deosebire de alte orase din Romania, Primaria Buftea a dezvoltat mai intai zona din punct de vedere al infrastructurii, mai apoi dezvoltatorii au inceput sa construiasca. Astfel, CaseBuftea.ro va ofera spre vanzare case care sunt racordate la canalizare, gaz, curent si internet (fibra optica)

CaseBuftea.ro este un proiect dezvoltat de locuitori ai orasului Buftea. In cazul in care veti cumpara o casa de la noi, vom fi vecini. Asta ne obliga sa dezvoltam proiecte de calitate, pentru a avea relatii bune cu viitori nostrii vecini. Nu punem accent pe cantitate, pentru noi conteaza mai mult calitatea. Acest lucru se va vedea atat la proiectele realizate deja, cat si la proiectele in derulare. Sigur, am fi putut avea in tot acest timp poate zeci de case construite, insa am preferat sa construim mai putin, concentrandu-ne pe calitatea lucrarilor.

CaseBuftea.ro iti promite sa-ti ofere casa mult visata: programeaza o vizionare si vom discuta mai multe

0 anul din care construim
0 case vandute

Suntem aici, ca sa-ti aratam viitoarea ta casa

Casa pe care o vei numi “acasa”